badkamer-bakker-postma

Badkamer Friesland

Badkamers & Sanitair

Op zoek naar een nieuwe badkamer in Friesland?

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer in Friesland? Voor badkamers en sanitair ben je bij Bakker Postma uit Leeuwarden aan het juiste adres! Wij bieden als jouw badkamerspecialist al bijna 50 jaar de mooiste badkamers en wellnessproducten aan van de provincie Friesland én van Noord-Nederland.

badkamer-friesland
Bakker Postma

Dé badkamerspecialist van Friesland

In onze ruime showroom met meer dan 25 opstellingen kun je kiezen uit diverse stijlen voor jouw badkamer in Friesland. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een klassieke, moderne, speelse of strakke designs? Wij combineren stijl, wellness en comfort met eenvoud en hierdoor kunnen we aan elke persoonlijke wens voor badkamers en sanitair voldoen. Met ruim 50 jaar ervaring hebben wij al uiteenlopende badkamers en sanitair in Friesland geïnstalleerd. Kom langs in onze showroom voor inspiratie en vrijblijvend advies!

badkamer-friesland
Sanitair Friesland

Ook voor een badkamer renovatie

Naast een nieuw sanitair kunnen wij ook badkamer renovatie in Friesland uitvoeren. Hierbij worden een aantal onderdelen of het gehele sanitair opgeknapt. Bijvoorbeeld door een badkamermeubel te plaatsen of vernieuw de hele badkamer. Zelfs een kleine reparatie of verandering aan het sanitair kan al een groot verschil maken. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of over de kosten? Neem dan contact met op met dé badkamerspecialist van Friesland, of kom bij ons langs in de showroom!

badkamer-friesland
Ga voor een luxe sanitair

Wellness artikelen van Bakker Postma

Naast de mogelijkheid om een badkamer te plaatsen kun je bij ons ook kiezen uit diverse wellness mogelijkheden om bij thuiskomst na een lange dag weer te kunnen opladen of stress te kunnen loslaten. Zo verkopen wij Whirlpools, sauna’s en stoomcabines.

Merken uit onze sanitairwinkel in Friesland

Voor het mooiste resultaat en goede kwaliteit werkt Bakker Postma samen met gerenommeerde merken:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

badkamer-friesland
Service en installatie

Volledige service voor jouw nieuwe badkamer

Bij Bakker Postma staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Bij binnenkomst in onze showroom bieden wij jou direct een kop koffie aan en helpen we je op weg in de zoektocht naar de perfecte badkamer, badkameraccessoires, of met de renovatie van de badkamer. Onze service stopt niet zodra het nieuw sanitair is aangeschaft. Met alle zorg en aandacht zorgen wij er namelijk voor dat jouw nieuwe badkamer vakkundig geïnstalleerd wordt door ons eigen installatieteam. Onze vakmensen komen op het afgesproken tijdstip ter plaatse en komen altijd de gemaakte afspraken na.

De specialist voor badkamers in Friesland

Onze specialisten hebben al jarenlang ervaring door de hele provincie. Zo hebben wij al talloze projecten opgeleverd in de volgende locaties. Waar kunnen we jou helpen met een nieuwe of gerenoveerde badkamer in Friesland?