badkamer-bakker-postma

Badkamer Bolsward

Bakker Postma

Badkamer Bolsward kopen?

Op zoek naar een nieuw badkamer? Bolsward is slechts een uur rijden naar onze specialistische badkamerhandel. Je kunt inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom, waar diverse modellen tentoongesteld worden. Onze winkel is makkelijk te bereiken en je zet je auto gratis op onze parkeerplaats. Bij ons vind je zonder twijfel het sanitair in Bolsward waar je van droomt. Onze specialisten helpen je graag met al je vragen over badkamers, zowel op locatie als telefonisch. We gaan tot het uiterste voor jou, zodat we samen jouw badkamer in Bolsward kunnen realiseren.

badkamer-bolsward
Kom naar de showroom

Groot aanbod badkamers voor Bolsward

Mensen komen vanuit de hele provincie naar onze badkamerspeciaalzaak om in Bolsward hun droomsanitair te installeren. Het aanbod aan badkamers en sanitair is uitgebreid, maar in lokale zaken heb je vaak te maken met een beperkte keuze. Bij Bakker Postma onderscheiden wij ons met een uitgebreide showroom. Je wilt een badkamer waarvan je jarenlang plezier hebt en wij willen deze voor jou creëren. Kom langs voor inspiratie en advies voor jouw badkamer in Bolsward.

badkamer-bolsward
Stel zelf jouw sanitair samen

Voor een stijl die bij je past

Omdat ons assortiment zo gevarieerd is, heb je de keuze uit verschillende stijlen sanitair. Dit is een belangrijk punt omdat het de keuze van materiaalsoorten en badkamermeubels voor een groot deel bepaalt. In onze winkel nabij Bolsward verkopen we badkamers in verschillende stijlen. Klassiek, strak, modern of een combinatie van stijlen, het kan allemaal! Ons personeel helpt je graag bij de keuze, zodat jij onze zaak verlaat met een glimlach.

badkamer-bolsward
Advies van specialisten

Kom vanuit Bolsward badkamers uitzoeken

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in badkamers. Bolsward is niet ver van onze sanitair handel in de hoofdstad Leeuwarden. In de winkel staat ons personeel voor je klaar om jou te voorzien van het beste advies. We gaan altijd voor de beste kwaliteit en service in onze specialistische badkamerzaak. Daarbij zullen onze ervaren medewerkers jouw sanitair efficiënt en kundig monteren. Doordat wij alleen werken met ons eigen installatieteam weten wij de standaard vanuit onze showroom ook bij jou thuis te realiseren.

Vind jouw sanitair van een topmerk in onze speciaalzaak

Als je nieuw sanitair koopt, verwacht je kwaliteit. Daarom gebruiken wij bij iedere klus de beste materialen. We verkopen alleen badkamers van de beste merken. Het assortiment van onze badkamer zaak bestaat uit de volgende A-merken:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

badkamer-bolsward

Specialistische badkamer in Bolsward

Wij verwelkomen jou graag in onze badkamerspeciaalzaak in de buurt van Bolsward en helpen je graag bij de keuze voor een nieuwe badkamer. Wanneer je bij ons nieuw sanitair aanschaft, kies je voor kwaliteit. Wij gaan ons uiterste best doen om jouw wensen om te zetten in realiteit. Neem een kijkje in onze showroom waar je meer dan 35 badkamers kunt bewonderen. Je kunt altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. We helpen je graag verder in jouw zoektocht naar badkamers Bolsward.

Wij bouwen badkamers in jouw regio

Bakker Postma is al ruim 50 jaar dé plek om sanitair te kopen. Mensen bezoeken ons vanuit diverse locaties en wij installeren badkamers door heel de provincie. Wanneer kunnen wij jou voorzien van een badkamer in Bolsward?