badkamer-bakker-postma

Badkamer Wolvega

Bakker Postma

Wanneer je een mooie badkamer zoekt ben je bij ons aan het juiste adres

Als badkamerspecialist zijn wij gevestigd in de Friese hoofdstad, op een half uur rijden vanaf Wolvega. Hier vind je een ruime showroom, bestaande uit luxe badkamers en sanitair van uiteenlopende topmerken. Kom gerust eens bij ons langs, of bel ons vanuit Wolvega en laat ons je adviseren over onze badkamers.

badkamer-wolvega

Badkamers Wolvega; ruime selectie

Regelmatig krijgen wij klanten over de vloer uit Wolvega, die op zoek zijn naar een van onze design badkamers. Als badkamerspeciaalzaak tref je in onze ruime showroom namelijk 25 badkamers, die onder te verdelen zijn in verschillende stijlen. Hierbij kun je denken aan modern en klassiek, maar ook strak en speels. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat en wat voor type interieur je ook hebt, wij helpen je graag aan een badkamer of een sanitair meubel dat aan al je wensen en verwachtingen voldoet!

badkamer-wolvega

Ook voor badkamer renovaties

Is jouw badkamer aan renovatie toe? Naast ons ruime aanbod aan nieuwe badkamers verzorgen wij ook vakkundige sanitair en badkamer renovaties in Wolvega en omgeving. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail. Wij zetten ons installatieteam voor jou aan het werk en zorgen ervoor dat je badkamer vakkundig wordt gerenoveerd. Tevens denken wij graag met je mee en houden wij ons te allen tijde aan de gemaakte afspraken!

badkamer-wolvega

Hoogstaande service

Wij gaan graag lange termijn relaties aan met onze klanten. Cruciaal daarin is een uitstekende service. Wij denken graag met jou mee en ontvangen je hartelijk in onze badkamerspeciaalzaak. Door goed naar jouw wensen te luisteren en gerichte vragen te stellen, weten wij niet alleen welke badkamers aan jouw wensen voldoen, maar zijn wij ook in staat om in te schatten welk design naadloos op jouw interieur aansluiten. Daarnaast ontzorgen wij jou van A tot Z. We starten, zo nodig, met een gedegen advies en verzorgen tot slot de installatie van je nieuwe badkamer. Ons ervaren installatieteam gaat voor jou aan het werk in Wolvega en zorgt ervoor dat alles efficiënt en met uiterste precisie wordt gemonteerd. Goed is voor onze vakmannen niet goed genoeg. Met elke klus wordt naar perfectie gestreefd, zodat je dagelijks van je prachtige badkamer kunt genieten!

Badkamers en sanitair van gerenommeerde merken

In onze sanitair outlet vind je badkamers van de beste merken. Kom gerust eens bij ons langs vanuit Wolvega, zodat wij jou ons brede assortiment badkamers en sanitair kunnen laten zien van merken zoals:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

badkamer-wolvega

Wij werken door heel Friesland

Benieuwd geraakt naar onze selectie badkamers en sanitair? Kom dan gerust eens bij ons langs in de Friese hoofdstad, waar wij jou verwelkomen met een kop koffie. Graag luisteren wij naar je wensen en laten wij ons brede assortiment zien. Heb je nog een brandende vraag die na het lezen onbeantwoord is gebleven? Stel je vragen gerust via de telefoon, of stuur ons een e-mail. Wij komen hier spoedig op terug en beantwoorden graag al je vragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten, voordat je onze badkamers komt bekijken vanuit Wolvega.

Badkamerinstallaties door heel Friesland

Naast Wolvega installeren en renoveren wij ook badkamers en sanitair in:

  • Lemmer
  • Marssum
  • Harlingen
  • Kollum
  • Bolsward
  • Oosterwolde
  • Kollum
  • Sneek
  • Heerenveen
  • Friesland