badkamer-bakker-postma

Badkamer Wolvega

Bakker Postma

Voor jouw badkamer in Wolvega

Badkamers voor in Wolvega vind je bij Bakker Postma. Op een half uurtje rijden vind je badkamers en sanitair in verschillende stijlen van uiteenlopende topmerken. Kom gerust eens bij ons langs, of plan vooraf al een afspraak in. We helpen je graag bij het uitzoeken van de mooiste badkamer in Wolvega.

badkamer-wolvega
Ruime selectie

Badkamers Wolvega

Regelmatig krijgen wij klanten over de vloer uit Wolvega voor badkamers die op zoek zijn naar uiteenlopende designs. Als badkamerspeciaalzaak tref je in onze ruime showroom ruim 25 badkamers van modern en klassiek, tot strak en speels. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat en wat voor type interieur je ook hebt, wij helpen je graag aan een badkamer of een sanitair in Wolvega dat aan al je wensen en verwachtingen voldoet!

badkamer-wolvega
Ook renovatie is mogelijk

Sanitair in Wolvega

Is jouw badkamer in Wolvega aan renovatie toe? Naast ons ruime aanbod aan nieuwe badkamers en sanitair verzorgen wij ook vakkundige renovaties in deze omgeving. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail. Wij zetten ons installatieteam voor jou aan het werk en zorgen ervoor dat je badkamer vakkundig wordt gerenoveerd. Zo kan jouw huidige sanitair gerust nog een paar jaren mee

Badkamers en sanitair van A-merken

In onze sanitair winkel vind je badkamers van de beste merken. Kom gerust eens bij ons langs vanuit Wolvega, zodat wij jou ons brede assortiment kunnen laten zien van merken zoals:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

badkamer-wolvega

Hoogstaande service

Wij gaan graag lange termijn relaties aan met onze klanten. Cruciaal daarin is een uitstekende service. Door goed naar jouw wensen te luisteren en gerichte vragen te stellen, weten wij niet alleen welke badkamers aan jouw wensen voldoen, maar zijn wij ook in staat om in te schatten welk design naadloos op jouw interieur aansluit! Heb je zelf nog een brandende vraag die na het lezen onbeantwoord is gebleven? Stel je vragen gerust via de telefoon, of stuur ons een e-mail.

Installatie van badkamers in Wolvega & regio

Benieuwd geraakt naar onze selectie badkamers en sanitair? Kom dan gerust eens bij ons langs in de Friese hoofdstad, waar wij jou verwelkomen met een kop koffie. Wij installeren en renoveren naast Wolvega ook badkamers en sanitair in: