badkamer-bakker-postma

Badkamer Sint Nicolaasga

Toe aan iets nieuws?

Badkamers Sint Nicolaasga

Rij voor het uitzoeken van een nieuwe badkamer Sint Nicolaasga uit en kom langs bij Bakker Postma! Onze showroom is de grootste van Noord-Nederland, met tientallen badkameropstellingen in verschillende stijlen. Wij hebben als badkamerspecialist al jarenlange ervaring met het ontwerpen én plaatsen van een nieuwe badkamer in Sint Nicolaasga. Kom vrijblijvend langs voor eerlijk en deskundig advies. We helpen je graag aan een nieuwe badkamer in Sint Nicolaasga.

badkamer-sintnicolaasga
Laat jouw wensen spreken

Welke badkamer in Sint Nicolaasga zoek jij?

Wij willen je graag zo goed mogelijk van dienst zijn voor het leveren van de perfecte badkamer van de beste kwaliteit. Dit is namelijk geen uitgave die je elke dag doet. Daarom doen wij bijzonder ons best voor jou, zodat je lang gelukkig blijft met jouw nieuwe sanitair in Sint Nicolaasga. Voor inspiratie kun je op bezoek komen in onze grote showroom nabij Sint Nicolaasga om badkamers in verschillende stijlen en ontwerpen te bewonderen.

badkamer-sintnicolaasga
Voor ieder wat wils

Alle stijlen sanitair

Iedereen heeft een eigen smaak en dus ook een eigen stijl. Sommige mensen vinden de sfeer van een klassieke badkamer ontzettend aantrekkelijk, terwijl anderen liever douchen in een strak vormgegeven en moderne ruimte. Bij onze badkamerspeciaalzaak nabij Sint Nicolaasga kun je een eigen badkamer vormgeven, zodat je eigen stijl volledig tot zijn recht komt. Tijdens een adviesgesprek met onze medewerkers kunnen we alle stijlen afgaan om te kijken wat het beste bij jou past.

badkamer-sintnicolaasga
Eigen team van specialisten

Jouw badkamer in Sint Nicolaasga renoveren

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een nieuwe badkamer in Sint Nicolaasga. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in badkamerrenovatie. Is jouw badkamerdeur kapot, of werkt jouw toilet niet meer goed? Wij lossen deze kleine problemen binnen mum van tijd op. Ook voor grotere reparaties of een complete renovatie van jouw sanitair ben je bij ons op de goede plek. Naar aanleiding van jouw wensen stellen we samen een plan op en maken we afspraken over de kosten en de duur van het project. Ons deskundige montageteam zorgt er voor dat alles naar wens wordt afgeleverd, zodat je lange tijd van jouw badkamer in Sint Nicolaasga kunt genieten.

Enkel gerenommeerde badkamermerken

Wij verkopen enkel materialen van kwalitatief goede merken. De levensduur van jouw badkamer wordt hierdoor verlengd, omdat we gebruikmaken van duurzame producten. In de showroom van onze badkamerspeciaalzaak vind je onder andere de volgende topmerken:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

Wij hebben in alle opzichten een hoge standaard. Of het nu gaat om de service, de materialen of de installatie, wij zetten ons volledig in voor jouw badkamer. Sint Nicolaasga ligt niet ver van onze zaak, dus kom eens langs om de merken in het echt te bekijken!

badkamer-sintnicolaasga

Genoeg keuze aan badkamers in Sint Nicolaasga

Heb je besloten een nieuwe badkamer te laten plaatsen, of ga je je oude badkamer renoveren? Neem dan eens contact op met ons team. Wij luisteren aandachtig naar jouw ideeën en helpen je vervolgens met de uitvoering daarvan. Uiteraard ben je ook welkom in onze winkel dichtbij Sint Nicolaasga. Op locatie kun je een kijkje nemen in onze showroom waar wij meer dan 30 badkamers hebben staan. Perfect als inspiratie voor je eigen bouwproject. Wij beantwoorden jouw vragen maar al te graag, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten. Laat Bakker Postma jouw badkamer in in Sint Nicolaasga installeren!

Je vindt onze badkamers door de hele provincie

Onze specialistische badkamerwinkel wordt vanuit heel Friesland bezocht. Wij zitten al meer dan 50 jaar in dit vak, waardoor we inmiddels wel weten wat we doen. Onze klanten komen komen voor badkamers uit Sint Nicolaasga en: