badkamer-bakker-postma

Badkamer Sneek

Bakker Postma

Nieuwe badkamer in Sneek kopen?

Kom voor een nieuwe badkamer in Sneek gerust eens langs in onze showroom. Als badkamerspeciaalzaak hebben wij een breed aanbod badkamers en sanitair. Je kunt vrijblijvend langskomen voor inspiratie & advies of maak vooraf al een afspraak. Wij beantwoorden graag al je vragen over badkamers. Samen zorgen we ervoor dat je een prachtige badkamer in Sneek aanschaft, die aan al je wensen en verwachtingen voldoet.

badkamer-sneek
Grote sanitairwinkel

Ruime selectie badkamers vlakbij Sneek

Als het op badkamers en sanitair aankomt heb je het bij ons voor het kiezen. Als badkamerspecialist krijgen wij regelmatig klanten in de zaak uit Sneek en omgeving, die op zoek zijn naar moderne of klassieke badkamers. Tevens verkopen wij ook de wat speelsere designs. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, de kans is groot dat wij een badkamer hebben die qua ontwerp perfect bij jouw interieur past. Kom vrijblijvend langs of plan alvast een afspraak.

badkamer-sneek
Luxe en wellness artikelen

Design badkamers in Sneek

Wanneer je onze badkamerwinkel vanuit Sneek bezoekt, heb je ook keuze uit luxe design items voor het echte wellness gevoel thuis. Ons doel is dat je een mooie badkamer vindt die aan al jouw wensen voldoet. Gelukkigerwijs hebben wij zowel een ruim assortiment alsook de expertise in huis om jou te adviseren. Zo zorgen we er samen voor dat je dé perfecte design badkamer vindt.

Sanitair van gerenommeerde merken

Ben je benieuwd naar de merken die wij verkopen? Als badkamer- en sanitair speciaalzaak in Sneek hebben wij een ruim assortiment badkamers, bestaande uit diverse topmerken:

Artweger, Clou, Dornbracht, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Geesa, Hotbath, Instamat, LoooX, Magnum, Novellini, Sealskin, Starck, Sunshower, Thermic, Villeroy & Boch, Vola. 

badkamer-sneek

Ruime keuze sanitair voor in Sneek

Wil je ons ruime assortiment badkamers en sanitair bekijken? Kom dan gerust eens bij ons langs in de Friese hoofdstad. We helpen je graag verder met het kiezen van een badkamer die niet alleen aan al jouw wensen voldoet, maar ook nog eens naadloos op jouw interieur aansluit. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om ons te bellen. Wij staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen, zodat je volledig geïnformeerd bent, alvorens je onze badkamers komt bezichtigen vanuit Sneek.

Specialist voor badkamers in Sneek en regio

Wij krijgen klanten over de vloer uit de hele provincie en installeren op diverse locaties. Zo hebben naast badkamers in Sneek ook klanten in: