badkamer-bakker-postma

Badkamer Gorredijk

Bakker Postma

Badkamers Gorredijk

Kom voor de mooiste badkamer Gorredijk uit en ga naar Bakker Postma! Op slechts een halfuur rijden vind je in onze grote showroom een ruime opstelling aan badkamers en sanitair. Kom vanuit Gorredijk inspiratie opdoen of plan een uitgebreid adviesgesprek met één van onze specialisten. Van renovatie tot een compleet nieuwe inrichting in verschillende stijlen. Wij zijn de badkamerspecialist in de regio voor jouw nieuwe badkamer in Gorredijk.

badkamer trends

Voor iedere smaak een badkamer in Gorredijk

Welke smaak je ook hebt, wij hebben voor iedereen een passende badkamer in Gorredijk. Onze showroom toont diverse stijlen en mogelijkheden om jou een goed idee te geven van onze keukens en alle mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit een open keuken met keukeneiland, een landelijke hoekkeuken of moderne U-keuken. Hierbij kun je eenzelfde opstelling aanhouden als de huidige keuken, maar ook voor iets volledigs nieuws kiezen. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat mogelijk én praktisch is in een nieuwe keuken in Gorredijk.

sanitair Bakker Postma
Ruime keuze

Kies sanitair vanuit Gorredijk

In onze showroom vind je niet de eerste de beste standaard opties. Je hebt bij ons een ruime keuze in stijlen en afwerkingen. Zo zijn zwarte details voor sanitair in Gorredijk enorm populair de laatste tijd. Van kranen tot de wc pot, je kunt voor een complete badkamer alle kanten op. Juist de samenstelling van mooi sanitair met andere details in de badkamer zorgen ervoor dat jouw smaak en stijl tot zijn recht komt. Door alle mogelijkheden naast elkaar te leggen in onze showroom kun je ter plekke zien wat verschillende combinaties voor invloed hebben op de uitstraling.

Van intekenen tot installatie in Gorredijk en omstreken

Vanaf het eerste gesprek in onze showroom tot aan de installatie bij jou thuis in Gorredijk. Wij ondersteunen je in het gehele proces. Bij badkamers is het nu eenmaal erg belangrijk dat de voorbereiding zoals het leidingwerk goed is aangelegd en dat de ruimte goed is ingetekend.

Dit snappen wij maar al te goed! Onze specialisten uit de showroom overleggen direct met ons eigen installatieteam. Zo weten wij als geen ander wat er bij de klant speelt, wat aandachtspunten zijn en hoe we voor jou het beste resultaat kunnen behalen.

Dit doen wij niet alleen bij jou in de buurt, maar door heel Friesland! Niet voor niets is Bakker Postma al ruim 50 jaar de specialist voor een badkamer in Gorredijk of omstreken.

Bakker Postma

Ook voor luxe badkamers met wellness producten

Naast de standaard sanitaire voorzieningen kunt je ook bij ons terecht voor de meest luxe badkamers met echte wellness producten. Ooit gedroomd van een sauna of whirlpool in jouw badkamer in Gorredijk. Of wat dacht je van een uitgebreide stoomdouchecabine? Kom bij ons langs aan de Balthasar Bekkerwei 108 in de Friese hoofdstad om alle mogelijkheden te bekijken. Hierdoor krijg je de beste indruk van onze badkamers. De koffie en onze specialisten staan voor je klaar!

Badkamers in Gorredijk en omstreken

Wij hebben al talloze projecten opgeleverd in de hele provincie. Wanneer kunnen wij jou voorzien van een nieuwe badkamer in Gorredijk?