badkamer-bakker-postma

Sanitair Lemmer

Bakker Postma

Sanitair Lemmer kopen?

Rijd voor een showroom vol badkamers en sanitair Lemmer uit, naar Bakker Postma! In de Friese hoofdstad vind je onze zaak met keuze uit diverse stijlen en kwaliteitsmerken. Kom langs voor inspiratie of een compleet adviesgesprek met één van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder met het uitdenken en intekenen van jouw nieuwe sanitair in Lemmer. De koffie staat klaar om samen nieuw sanitair of een volledige badkamer uit te zoeken!

badkamer-sintnicolaasga
Inspiratie & Advies

Ga voor nieuw sanitair in Lemmer

Toe aan een nieuw sanitair in Lemmer? Voor een goede kwaliteit sanitaire voorzieningen met een scherpe prijs, ben je bij Bakker Postma aan het juiste adres. In onze showroom hebben wij diverse kwaliteitsmerken zoals Grohe, Thermic of Villeroy & Boch. Met dit aanbod ben je verzekerd van een goede kwaliteit badkamer of toilet waar je nog jaren van kunt genieten. Of je nu houdt van modern, landelijk of juist industrieel? Wij bieden verschillende stijlen waarmee eindeloos combinaties te creëren zijn voor een prachtig sanitair.

badkamer-sintnicolaasga
Volledige service

Ook renovatie in Lemmer mogelijk

Is een compleet nieuwe voorziening in Lemmer buiten het budget? Denk dan eens aan het renoveren van jouw sanitair! Hiermee kun je op een budgetvriendelijke manier diverse onderdelen vervangen voor een geheel nieuwe uitstraling. Zo doen andere kranen, een andere wasbak of tegels al wonderen voor het geheel! Kom voor het bespreken van alle mogelijkheden gerust bij ons langs. Met meer dan 50 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe je op een passende manier het sanitair in Lemmer kunt omtoveren.

badkamer-sintnicolaasga
Eigen installatieteam

Compleet sanitair inclusief montage in de regio

Al onze keukens, badkamers en sanitair wordt compleet inclusief montage verzorgd. Dit doen wij niet alleen bij jou thuis, maar in de hele provincie. Wij werken met een team van eigen installateurs, waardoor wij zaken goed en snel kunnen afstemmen. Zo hoef je niet te schakelen met een derde partij en kun je rekenen op dezelfde kwaliteit die je van ons gewent bent uit de showroom. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Plan vrijblijvend een afspraak met onze specialisten en ervaar het zelf!

Niet alleen in Lemmer is ons sanitair te bewonderen

Inmiddels komt de gehele regio voor badkamers en sanitair naar onze speciaalzaak. Zien we je snel voor het uitzoeken van nieuw sanitair in Lemmer?