keukens Grou

Keukens Grou

Bakker Postma

Keukens nabij Grou

Bent je op zoek naar een nieuwe keuken? Grou is vlakbij onze keukenshowroom, in de Friese hoofdstad op slechts een kwartiertje rijden. Hier vind je een groot aanbod keukens in diverse stijlen en opstellingen. Kom langs voor inspiratie of plan een adviesgesprek voor jouw nieuwe keuken in Grou. We zien je graag bij Bakker Postma!

Keuken nabij Grou
Kom naar de showroom

Vind de mooiste keuken nabij Grou

Gezien het kleine aanbod voor nieuwe keukens in Grou wordt er al snel uitgeweken naar de nabijgelegen hoofdstad voor inspiratie en advies. In onze grote showroom vind je een ruime selectie keukenopstellingen om jou een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Van de meest uiteenlopende details zoals greepjes, een mooi keukenblad en de kleur kastjes. Er is van alles mogelijk voor jouw nieuwe keuken in Grou.

keukenstijlen Grou
Laat je inspireren

Keukens in verschillende stijlen

Afhankelijk van jouw smaak en interieur in Grou wil je natuurlijk een keuken uitzoeken die hierop aansluit. Om het aanbod van verschillende stijlen en combinaties te zien kunt je het beste langskomen in onze showroom. Zo hebben verschillende stijlen een aantal kenmerkende details zoals landelijke, moderne, klassieke of industriële keukens. Natuurlijk is maatwerk bij een keuken geen probleem, maar je kunt ook gerust een showroom exemplaar uitzoeken als een samenstelling jou bevalt.

Keukeninstallatie en advies
Eigen installatieteam

Deskundig advies en installatie in Grou

Naast de stijl is de indeling van jouw keuken in Grou erg belangrijk. Als je hierop vast loopt en benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn, kunnen onze adviseurs jou ondersteunen. Met meer dan 50 jaar ervaring weten wij als geen ander wat praktisch, haalbaar en realistisch is. Als de samenstelling geheel naar wens is hebben wij ook een eigen team van installateurs die jouw keuken voor je kan installeren. Zij gaan nauwkeurig te werk voor een verbluffend resultaat.

Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
Bakker Postma Partner
A-merk keukens Grou
Assortiment A-merken

Kwaliteit apparatuur voor keukens in Grou

Naast de samenstelling van jouw keuken is de kwaliteit van apparatuur natuurlijk erg belangrijk. Keukens zijn investeringen voor lange termijn. Je wilt natuurlijk niet dat je met onderdelen zit die er na een paar jaar mee ophouden. Daarom leveren wij uitsluitend apparatuur van gerenommeerde merken die door de jaren heen hun kwaliteit bewezen hebben. Dit betekent niet dat je overal de hoofdprijs voor moet betalen. Er zijn namelijk ook verschillende merken welke voor een lager budget een uitstekende kwaliteit leveren.

Kom langs in onze keukenzaak

Kom de verschillen in mogelijkheden bekijken in onze showroom of vraag om advies van een van onze medewerkers over het plaatsen van jouw keuken in Grou!

Badkamers
Tegels